Pozdní sběr Suché Kyselina: 7,8 g/l Zbytkový cukr: 4,3 g/l Alkohol: 13 % obj.
Pozdní sběr Suché Kyselina: 7,4 g/l Zbytkový cukr: 4,5 g/l Alkohol: 13,5 % obj.
Kabinetní Suché Kyselina: 7,1 g/l Zbytkový cukr: 1,9 g/l Alkohol: 12,5 % obj.
ozdní sběr Polosuché Kyselina: 7,6 g/l Zbytkový cukr: 9,1 g/l Alkohol: 13 % obj.
Pozdní sběr Suché Kyselina: 8,0 g/l Zbytkový cukr: 1,2 g/l Alkohol: 13,0 % obj.
Pozdní sběr Suché Kyselina: 6,5 g/l Zbytkový cukr: 2,4 g/l Alkohol: 12,5 % obj.
Výběr z hroznů Polosuché Kyselina: 7,6 g/l Zbytkový cukr:14,4 g/l Alkohol: 13,5% obj.
Pozdní sběr Suché Kyselina: 7,4 g/l Zbytkový cukr: 3,4 g/l Alkohol: 13,5% obj.
Výběr z hroznů Polosuché Kyselina: 7,5 g/l Zbytkový cukr: 11,7 g/l Alkohol: 13% obj.
Pozdní sběr Suché Kyselina: 7,3 g/l Zbytkový cukr: 1,4 g/l Alkohol: 13,0 % obj.
Výběr z hroznů Suché Kyselina: 7,1 g/l Zbytkový cukr: 6,5 g/l Alkohol: 14 % obj.
Výběr z hroznů Polosladké Kyselina: 8,9 g/l Zbytkový cukr: 22,0 g/l Alkohol: 14,5 % obj.