Moravské zemské víno Suché Kyselina: 6,0 g/l Zbytkový cukr: 4,4 g/l Alkohol: 13,0 % obj.
Pozdní sběr Suché Kyselina: 5,5 g/l Zbytkový cukr: 0,3 g/l Alkohol: 13,0 % obj.
Chardonnay, metoda Charmat Alkohol: 10,0 % obj.
Zweigeltrebe Rosé, metoda Charmat Alkohol: 11,0 % obj.
Pozdní sběr Suché Kyselina: 5,8 g/l Zbytkový cukr: 1,7 g/l Alkohol: 13,0 % obj.
Pozdní sběr Suché Kyselina: 6,7 g/l Zbytkový cukr: 3,2 g/l Alkohol: 13,0 % obj.
Výběr z cibéb Sladké Kyselina: 8,3 g/l Zbytkový cukr: 220,6 g/l Alkohol: 8,0 % obj.
Výběr z hroznů Polosuché Kyselina: 6,1 g/l Zbytkový cukr: 13,6 g/l Alkohol: 13,5 % obj.
Pozdní sběr Suché Kyselina: 6,4 g/l Zbytkový cukr: 3,0 g/l Alkohol: 12,5 % obj.
Výběr z hroznů Suché, Barrique Kyselina: 5,0 g/l Zbytkový cukr: 0,2 g/l Alkohol: 13,5 % obj.
Výběr z bobulí Suché Kyselina: 4,5 g/l Zbytkový cukr: 0,5 g/l Alkohol: 15,0 % obj.
Brut, Chardonnay a Ryzlink vlašský Alkohol: 12,5 % obj.