Kabinetní Suché Kyselina: 6,1 g/l Zbytkový cukr: 2,7 g/l Alkohol: 11,5 % obj.
Pozdní sběr Suché Kyselina: 7,4 g/l Zbytkový cukr: 5,4 g/l Alkohol: 11,5 % obj.
Moravské zemské vínoPolosuchéKyselina: 7,7 g/lZbytkový cukr: 16,8 g/lAlkohol: 13,0 % obj.
Pozdní sběr Suché Kyselina: 6,8 g/l Zbytkový cukr: 2,9 g/l Alkohol: 13,0 % obj.
Pozdní sběr Suché Kyselina: 7,0 g/l Zbytkový cukr: 2,9 g/l Alkohol: 12,0 % obj.
Pozdní sběr Suché, Cabernet Sauvignon a Modrý Portugal Kyselina: 5,2 g/l Zbytkový cukr: 0,3 g/l Alkohol: 13,0 % obj.
Pozdní sběr Suché Kyselina: 5,5 g/l Zbytkový cukr: 0,4 g/l Alkohol: 13,0 % obj.
Pozdní sběr Suché Kyselina: 6,9 g/l Zbytkový cukr: 0,5 g/l Alkohol: 13,0 % obj.
Pozdní sběr Suché Kyselina: 6,0 g/l Zbytkový cukr: 1,3 g/l Alkohol: 13,5 % obj.
Pozdní sběr Suché Kyselina: 5,5 g/l Zbytkový cukr: 0,6 g/l Alkohol: 13,5 % obj.